وبمسترها در جشنواره دیوانه وار اوکسین ادز هر کلیک 600 ریال
وبمسترها در جشنواره دیوانه وار اوکسین ادز هر کلیک 600 ریال
رتبه سنج گوگل افرادی که اینترنت رو تغییر دادند - Media Center
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  Media Center
وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
کل بازدیدهای وبلاگ
332866
بازدیدهای امروز وبلاگ
97
بازدیدهای دیروز وبلاگ
11
منوی اصلی

[خـانه]

[  RSS  ]

[  Atom  ]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

درباره خودم
Media Center
لوگوی وبلاگ
Media Center
فهرست موضوعی یادداشت ها
crossfade Pure . pure love . آرش . انتخابات ایران . تابستان. بازی . فیلم. .
بایگانی
فروردین 1387
پاییز 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پیوندهای روزانه

همه چیز [65]
lovely [48]
[آرشیو(2)]

لینک دوستان

عبور
همه چیز...
توکـــــل بــــــه خــــــدا
professional موبایل ، کامپیوتر، موزیک
اس ام اس و مطالب طنز و عکس‏های متحرک
موزیک رپ فارسی
پیمان
دلداده

لوگوی دوستان















اشتراک در خبرنامه
 
پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

نویسنده مطالب زیر:   Armin  

عنوان متن افرادی که اینترنت رو تغییر دادند شنبه 87 اسفند 3  ساعت 12:19 عصر

افراد زیادی هستن، که تونستن از اینترنت به عنوان سکوی پرتابی برای ایده ها و افکارشون استفاده کنن، و با استفاده از همین ایده ها و افکارشون، به یکی از مشهورترین و پولدارترین آدمها تبدیل شدن و علاوه بر مشهور و پولدار کردن خودشون، هرکدوم هم به نحوی اینترنت یا شاید بهتر بگم، دنیا رو متحول کردن. شاید اگه این افراد نبودن، اینترنت مثل الآنش نبود، فقط یه لحظه اینترنت رو بدون گوگل تصور کنید !!! در پایین افرادی رو معرفی کردم، که شاید بیشترین نقش رو تو تحول اینترنت در این 14-15 سال داشتن :

10- جف پرسون بیزوس (آمازون)

جف بیزوس، موسس، رئیس و مدیر سایت و شرکت آمارون دات کامه. آمازون یه شرکت اینترنتیه که کالاها رو توسط اینترنت به فروش میرسونه. ولی اکثر مارو آمازون را سایت فروش کتاب میدونیم.ارزش شبکه جف هم اکننون 8.2 میلیارد دلاره!

9- دیوید فیلو و جری یانگ (یاهو!)

شرکت و سایت یاهو توسط این دو دانشجوی فراغ التحصیل دانشگاه استنفورد تاسیس شد : دیوید فیلو و جری یانگ. جری یانگ راهنمایی از سایتهای اینترنتی در آپریل سال 1994 تهیه و آنرا با نام “راهنمای جری برای دنیای جهانی وب” منتشر کرد. بعد از مدتی اونها تصمیم گرفتن که به یاهو تغییر بدن. و اولین آدرسی که برای سایتشون انتخاب کردن، akebono.stanford.edu/yaho بود. در دسامبر سال 94 سایتشون 1 میلیون بازدید داشت و اونا به این نکته پی بردن که سایتشون پتانسیل تبدیل شدن به سایت بزرگ رو داره و بعد از کمی به YAHOO! تغییر نام دادن و …

8- چاد هورلی و استیو چن (یوتیوب)

چاد هورلی و استیو چن، موسس بزرگترین سایت به اشتراک گذاری آنلاین ویدیو هستن، یوتیوب. چاد هورلی برای شرکت پی پال و در قسمت طراحی کار میکرد، و نیز طراحی لوگوی پی پال هم کار اونه. او با همکاری استیو چن و جارد کریم در سال 2005 یوتیوب رو تاسیس کردن. بعد از مدتی گوگل، یوتیوب رو به قیمت 1.65 میلیارد دلار خرید.در هنگام تاسیس یوتویب چاد هورلی 28 ساله و استیو چن 27 ساله بودن.

 

7- جیمی ولز (ویکیپدیا)

نفر هفتم لیست کسی نیست جز جیمی ولز، موسسس و بنیانگذار بزرگترین دانشنامه آزاد، ویکی پدیا. ویکیپدیا تا سال 2005 بدون هیچ حامی مالی و با کمک های بلاعوض مردمی اداره میشد. جیمی در ایتدا یک پیش نمایش از سایت اصلی اش به نام نوپدیا رو طراحی کرد که همه میتونستن ادیتش کنن. او بعد از مدتی نوپدیا را به کمک نرم افزار ویکی اش به شکل امروزی اش در آورد.

6- پیر امیدیار (ای بی)


نفر بعدی کسی نیست جز یک ایرانی: پیر امید یار، موسس شرکت تجاری ای بی. ای بی بزرگترین و معروفترین سایت حراج و خرید و فروش اینترنتیه .ای بی در واقع یک مرکز تجاری است که خریدارها و فروشنده هارو به هم متصل میکنه.شرکت ای بی هم اکنون با حدود 6000 کارمند و نیز 46 میلیون مشتری، پیر امیدیار رو به بیست و نهمین ثروتمند جهان تبدیل کرده.

5- برام کوهن (بیت تورنت)

برام کوهن، توسعه دهنده و موسس و نیز مولف شبکه های پیر تو پیر ها (P2P) و نیز پروتکل بیت تورنته.در سال 2001 او کارش در شرکت MojoNation به خاطر کار بر روی بیت تورنت ترک کرد او نخست فکرهایش را در یک کنفرانس آشکار کرد و برای اولین تستهایش، شروع به جمع آوری فیلم های هرزه و پورنو کرد. بعد از مدتی او شرکت بیت تورنت رو ثبت کرد و به کمک برادرش و نیز حامی مالیش شروع به کار کرد.

 

4- مت مولنگ (وردپرس)

شاید وبلاگ من هرگز وجود نمیداشت و الآن شما در حال خوندن این پست نبودید، اگه مت، وردپرس رو اختراع نمیکرد. مت همچنین موسس اتوماتیک ونیز آنتی اسپم معروف وردپرس، آکسیمیته. مت در سن 24 سالگی کارش تو شرکت CNET رو ترک کرد تا تماما بر روی پلت فرم وبلاگ نویسی وردپرس کار کنه. او ابتدا که هسته وردپرس را نوشت 19 سال بیشتر نداشت، و به مرور که وردپرس کامل و کاملتر میشود، خیلی از بلاگرها، به این پلت فرم وبلاگ نویسی مهاجرت میکنن.

3- کوین روز (دیگ)

کوین روز، خالق و موسس سایت دیگه (دیگگ؟؟) که قبلا در زمینه تبلیغات تلویزیونی و تی وی شو ها فعالیت میکرده. دیگ سایت سوشیال بوکمارکینگ معروفیه که نسخه فارسیش هم به شدت معروفه! در ابتدا سایت دیگ به صورت آزمایشی و در دسامبر سال 2004 شروع به کار کرد. علاوه بر کوین روز، سه نفر دیگر نیز بر روی روژه ی دیگ کار میکردند، کوین روز علاوه بر دیگ موسس، رویژن تری ، پوانس و دیگ نیشن نیز هست.

 

2- مارک زوکربرگ (فیس بوک)

فکر میکنم دیگه کمتر کسی باشه که با فیس بوک و خالق جونش آشنا نباشه. مارک دانشجوی فارغ التحصیل شده ی دانشگاه هاروارد بود و زمانی که 19 سال داشت، شبکه اجتماعی فیس بوک رو واسه ارتباط بیشتر با هم دانشگاهیاش نوشت. الآن فیس بوک دومین شبکه اجتماعی عظیم بعد از مای اسپیسه، ولی اینو در نظر داشته باشید،که این شبکه در حال رشدی سریعه و مسلما بعد از مدتی از مای اسپیس هم پیشی خواهد گرفت. ( البته گفته میشه که مارک ایده فیس بوک رو از همکلاسی های دوره تحصیلش دزدیده. :-o)

1- لری پیج و سرگئی برین (گوگل)

مسلما رتبه یک باید به این دو میرسید. لری پیج و سرگئی برین بدون شک، موسس یکی از موفقترین شرکت ها و سایت های اینترنتی هستن. این دو دانشجو، کار بر روی گوگل رو از گاراژ خونه یکی از دوستاشون شروع کردن، و بعد از مدتی، بزرگترین شرکت اینترنتی دنیا شدن. همانند یاهو، اولین آدرس سایت گوگل، بر روی هاست دانشگاهشون وبه آدرس google.stanford.edu بود، ولی بعد از مدتی در سال 97 اونها دامنه Google.com رو خریدن و ….


  نظرات شما  ( )


لیست کل یادداشت های این وبلاگ

فول آلبوم های آرش
[عناوین آرشیوشده]


 

Powered by : پارسی بلاگ
Template Designed By : MehDJ